Let’s go hunting


RODITELJI GLUME DEVOJČICE I LOVE PEDOFILE NA INTERNETU

Grupa amaterskih detektiva za sada je zaslužna za hapšenje sedam pedofila

Grupa detektiva amatera, odnosno roditelja koji su sebe nazvali „Let’s go hunting“ (idemo u lov) posvetila se lovu na pedofile.
Naime oni se na internetu predstavljaju kao maloletne devojke i započinju razgovore s web predatorima koji su u potrazi za decom.Ova grupa je od početka svog rada u januaru zaslužna za hapšenje sedam osumnjičenih zlostavljača dece, a tvrde da trenutno prate njih još 35.Nakon što na internetu stupe u kontakt s mogućim pedofilom dogovaraju sastanak, a onda susret snimaju kao dokaz koji zatim predaju policiji. Iako ih službenici upozoravaju da bi njihove akcije mogle krenuti po zlu, osnivač grupe tvrdi da su oni samo predani očuvanju sigurnosti dece.

Snimke svojih akcija grupa objavljuje na Facebooku i Twitter-u, a poslednja u nizu rezultirala je hapšenjem muškarca (45) iz Birmingema, koji je vodio sumnjivi razgovor s jednim od članova grupe za koga je mislio da je 15-godišnja devojka.
On je zahtevao da mu „devojka“ pošalje i fotografije, a kada se uverio da je stvarno tinejdžerka pristao je na sastanak u Lečesteru. „Letzgo hunting“ grupa je na Facebooku objavila video suočavanja na parkingu, a nedugo zatim policija je uhapsila pedofila.- Neverovatno je gledati njihova lica kada shvate da se ne nalaze s maloletnim devojkama  rekao je vođa grupe poznat kao „Scumm Buster“, koji je dodao da je prva ideja bila da pedofile samo javno prozovu i osramote, ali su se kasnije ipak odlučili za saradnju sa policijom.– Želimo da zaštitimo decu, mi smo takođe roditelji, a neki od nas imaju i decu u tinejdžerskim godinama – rekao je vođa grupe i dodao da su shvatili da ti ljudi mogu biti bilo ko, a neki od njih su spremni da putuju i po 80 kilometara da bi imali odnose s maloletnicama, piše Daily mail.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s